Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni gömlek almak

Rüyada yeni gömlek almak

Rüyada yeni gömlek almak birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, işsiz kalmaya, hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine delalet eder.

Rüyada yeni gömlek almak gördüyseniz:

  • Artık daha zorlu mücadelelere girebilirsiniz.

Rüyada yeni mavi gömlek giymek masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeni gömlek satın almak yeni bir eve sahip olacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına işarettir.

Rüyada yeni gömlek almak kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, pek çok problemin peş peşe çözüleceğine, işin düzeltileceğine delalettir.

Rüyada yeni gömlek görmek bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni mavi gömlek görmek bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, daha rahat para kazanacağına işaret eder.

Rüyada yeni bir gömlek görmek uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, düzeninin yeniden sağlanacağına inanılır.

Rüyada yeni bir gömlek giymek kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına, sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine işarettir.

Rüyada yeni bir gömlek almak asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments