Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni gelin olmak

Rüyada yeni gelin olmak

Rüyada yeni gelin olmak eline geçen gelirin de çoğalacağına, bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, mutluluktan bolca nasipleneceğine, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine tabir olunur.

Rüyada yeni gelin olmak gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzü, imajınızı, sağlığınızı, spor programınızı veya işinizle ilgili konuları ilgilendiren adımları atabilmeniz maddi başlıklara bağlı görünüyor.

Rüyada yeni gelin görmek büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına işarettir.

Rüyada yeni evlenmiş gelin görmek ekmeğinin azalmayacağına, rüya sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni gelin olmak eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına işaret eder.

Rüyada yeni gelin olduğunu görmek sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına tabir olunur.

Rüyada yeni gelini hamile görmek endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine, çok zengin olacağına, kişinin başarılarının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni gelin evi görmek dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, dünya malına kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köye gelin gitmek yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına işarettir.

Rüyada hamile bir gelin görmek platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, yeni iş kapılarının açılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments