Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni gelini hamile görmek

Rüyada yeni gelini hamile görmek

Rüyada yeni gelini hamile görmek yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına delalet eder.

Rüyada yeni gelini hamile gördüyseniz:

  • Belli plan veya projelerinizdeki potansiyeli ya da pırıltıyı görmemiş olan kişilerle bağlantıya geçebilirsiniz.

Rüyada yeni gelini hamile görmek maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına, ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına rivayet eder.

Rüyada yeni gelin evi görmek muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine, hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine işarettir.

Rüyada yeni gelin olmak insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine işaret eder.

Rüyada yeni gelin görmek her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeni evlenmiş gelin görmek iş ortamında bir tartışma yaşanacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına delalet eder.

Rüyada yeni gelin olduğunu görmek işlerinin günden güne azalacağına, zahmet veren işlerin artacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına işarettir.

Rüyada gelininin hamile olduğunu görmek gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, rahat edeceğine ve huzur duyacağına, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine tabir olunur.

Rüyada gelini hamile görmek bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, düşmanlar tarafından zarar göreceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments