Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile bir gelin görmek

Rüyada hamile bir gelin görmek

Rüyada hamile bir gelin görmek getirisi çok olan işler yapacağına, aradığı çareleri bulacağına, canlanacağına, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına, sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına, kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamile bir gelin gördüyseniz:

  • Yerine koyabileceğiniz işler ise, çok daha etkileyici olabilir.

Rüyada gelin hamile görmek çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine, hak ve din yolunu bırakacağına, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada gelinini hamile görmek sağlığının da yerine geleceğine, üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine, Allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada gelininin hamile olduğunu görmek böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gelinin hamile olduğunu görmek aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada gelini hamile görmek iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bir sebeple çok üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada gelinimi hamile görmek sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına alamet eder.

Rüyada hamile bir gelin görmek sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına delalettir.

Rüyada yeni gelini hamile görmek aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında rüya sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments