Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni evlenmiş gelin görmek

Rüyada yeni evlenmiş gelin görmek

Rüyada yeni evlenmiş gelin görmek sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine, kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına rivayet eder.

Rüyada yeni evlenmiş gelin gördüyseniz:

  • Aynı şekilde kendinizde başkalarının değil, kendi istekleriniz doğrultusunda seçimler yapmalı veya kararlar almalısınız.

Rüyada yeni gelin evi görmek hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına yorulur.

Rüyada yeni evlenmiş gelin görmek hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, parasının ve malının çoğalacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni gelini hamile görmek sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, dünya yaşantısında çok rahat edeceğine, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine işarettir.

Rüyada yeni gelin görmek beklentilerin hızla gerçek olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, geleceğin güzel ve hayırlı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni gelin olduğunu görmek iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına, işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeni gelin olmak çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eve gelin almak cesaretin ve özgüvenin azalacağına, idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, koltuğunun da yükseleceğine işarettir.

Rüyada evden gelin çıkmak rızkın da aynı oranda çoğalacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments