Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni gelin evi görmek

Rüyada yeni gelin evi görmek

Rüyada yeni gelin evi görmek bazen işsiz ve aşsız kalacağına, çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, hanesine güneş doğacağına, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına, kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeni gelin evi gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan da zayıf değilsiniz.

Rüyada yeni evlenmiş gelin görmek variyeti ile herkesi kıskandıracağına, zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni gelin evi görmek içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine, sorumlulukların yerine getirileceğine yorulur.

Rüyada yeni gelin olduğunu görmek yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine alamet eder.

Rüyada yeni gelini hamile görmek böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine, geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni gelin görmek ayıplı yolara sapacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada yeni gelin olmak sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada evde gelin görmek yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada evden gelin çıktığını görmek dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments