Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni gelin görmek

Rüyada yeni gelin görmek

Rüyada yeni gelin görmek emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine, hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına, çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine delalet eder.

Rüyada yeni gelin gördüyseniz:

  • İyi dinlemeniz öğrenmenize yardım edebilir.

Rüyada yeni gelin olmak kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına yorulur.

Rüyada yeni gelin evi görmek sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada yeni gelin olduğunu görmek kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, müjdeli bir haber alacağına, kendisini iyi hissetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni gelin görmek kudretinin yerine geleceğine, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeni evlenmiş gelin görmek kendisini çok kötü hissedeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeni gelini hamile görmek başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuaförde gelin görmek sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine delalettir.

Rüyada gelin almaya gelmek hastalıkların sona ereceğine, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, kul hakkına girmeyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments