Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelin almaya gelmek

Rüyada gelin almaya gelmek

Rüyada gelin almaya gelmek işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, borca batacağına, geçim derdi çekeceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine delalettir.

Rüyada gelin almaya gelmek gördüyseniz:

  • Memnun olmanız, aynı zamanda da değerlendirmeniz gereken avantajlı bir konumdasınız.

Rüyada gelin almaya gelmek eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, istediği gibi bir hayata kavuşacağına delalettir.

Rüyada gelin alma görmek rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, yarınlara bakacağına, işlerinin günden güne açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gelin alma konvoyu görmek arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine, muradınıza ereceğinize, artık daha dikkatli davranacağına delalet eder.

Rüyada gelini alnından öpmek ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada gelin alı görmek çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada gelin alması görmek elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine, bunun kendisi için büyük şans olacağına delalet eder.

Rüyada gelin almaya gitmek hayırlı bir haber alınacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine inanılır.

Rüyada gelin almaya gittiğini görmek elindekileri kaybedeceğine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments