Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde gelin görmek

Rüyada evde gelin görmek

Rüyada evde gelin görmek yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, sağlığının yerine geleceğine, evdeki birinin yolculuk yapacağına, yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada evde gelin gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerden beklediğiniz karşılığı göremediğinizi düşünebilirsiniz.

Rüyada yeni gelin evi görmek işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine, vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına işaret eder.

Rüyada yeni evlenmiş gelin görmek işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına inanılır.

Rüyada evden gelin çıkmak zarar getirecek bir yoldan dönmeye, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına tabir olunur.

Rüyada evde gelin görmek kötü günlerini aşmayı başaracağına, çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada eve gelin geldiğini görmek gayrimenkul sahibi olunacağına, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine işaret eder.

Rüyada gelin evi düzmek kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, borçların gittikçe artacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine işaret eder.

Rüyada evden gelin çıkarmak sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada eve gelin getirmek çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına, keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına, kazancın günden güne artacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments