Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eve gelin almak

Rüyada eve gelin almak

Rüyada eve gelin almak mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine, ekmeğin ve paranın da artacağına, onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine, ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada eve gelin almak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu gözden geçirebilir, geleceğinizle ilgili planlar yapabilirsiniz.

Rüyada gelin evi hazırlamak herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine, eş ve evlat sahibi olacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada gelin evi görmek gerginliğin biteceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına rivayet eder.

Rüyada evden gelin çıktığını görmek yaşam standartlarını yükselteceğine, ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, engellerin aşılacağına işarettir.

Rüyada eve gelin getirmek hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine yorulur.

Rüyada yeni gelin evi görmek beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına, isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada evden gelin çıkmak sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine inanılır.

Rüyada yeni evlenmiş gelin görmek hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına delalet eder.

Rüyada eve gelin almak ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments