Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi evinin kapısını açmak

Rüyada kendi evinin kapısını açmak

Rüyada kendi evinin kapısını açmak bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, iş için gurbete gidileceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, sorunların üstüste geleceğine, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, işlerini tek başına yöneteceğine rivayet eder.

Rüyada kendi evinin kapısını açmak gördüyseniz:

  • Hareketlerinizin karşılıkları farklı kanallardan gelebilir.

Rüyada kendi evinin kapısını açmak kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni evin kapısını açmak projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine, çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evinin kapısını açmak sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve rüya sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına delalet eder.

Rüyada bir evin kapısını açmak mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine delalettir.

Rüyada evin kapısını anahtarla açmak baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının kapısını açmak haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine, güvensizliğini yeneceğine yorulur.

Rüyada sevdiğine kapı açmak daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine işarettir.

Rüyada dükkan kapısını açmak yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments