Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine kapıyı açmak

Rüyada birine kapıyı açmak

Rüyada birine kapıyı açmak çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına, yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına, yeni kararlar alınacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına yorulur.

Rüyada birine kapıyı açmak gördüyseniz:

  • Alelacele kararlar almadan veya seçimler yapmadan önce seçeneklerinizi dikkatle değerlendirin.

Rüyada kırık anahtarla kapıyı açmak onların güvenini sarsacağına, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ahşap kapı açmak günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına, kolaylıklarla karşılaşacağına, gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tuvalet kapısı açmak çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, istediği başarıyı göstereceğine, makam sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada kilitli kapıyı anahtarla açmak rahat bir hayata adım atacağına, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada asansör kapısını açmak malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine delalettir.

Rüyada sürekli kapı açmak aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, makbul olan mallar edineceğine, yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada kapı açmak bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına tabir olunur.

Rüyada caminin kapısını açmak yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments