Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bahçede kavun görmek

Rüyada bahçede kavun görmek

Rüyada bahçede kavun görmek iş hayatındaki başarılarının artacağına, aile hayatına adım atılacağına, onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına, arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan rüya sahibinin yalnızlaşacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına, hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bahçede kavun gördüyseniz:

  • Tüm gerçekleri bilmiyorsunuz, yüksek sesli kararlar almadan önce biraz bekleyin, çok yakında tüm gerçekleri öğrenebilirsiniz.

Rüyada kavun bahçesi görmek insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına rivayet eder.

Rüyada bahçeden kavun toplamak yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bahçede kavun görmek mutluluğa ve neşeye, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine delalet eder.

Rüyada kavun kelek görmek maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına, dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada kavun dikmek işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine delalet eder.

Rüyada ham kavun yemek her zaman şükür içinde olacağına, kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz kavun görmek geniş bir ev satın alacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına işarettir.

Rüyada yeşil kavun görmek hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments