Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil kavun görmek

Rüyada yeşil kavun görmek

Rüyada yeşil kavun görmek sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine inanılır.

Rüyada yeşil kavun gördüyseniz:

  • Size engel olan kişi ya da durumların ortadan kalktıklarını görebileceksiniz.

Rüyada yeşil kavun yemek hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, kendisi için mal mülk alacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada yeşil kavun görmek amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kavun ve üzüm görmek ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, zorluklarının kalmayacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine delalettir.

Rüyada kavun ve karpuz görmek üzüntülerin son bulacağına, ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına, onların bir adım önüne geçeceğine delalettir.

Rüyada olgunlaşmış kavun görmek kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine, hasta ise bakacağına, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına işarettir.

Rüyada kavun almak zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, sonuçtan memnun kalacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kavun turşusu yemek ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine delalet eder.

Rüyada pazardan kavun almak duygularının ön plana çıkacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments