Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavun kelek görmek

Rüyada kavun kelek görmek

Rüyada kavun kelek görmek evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, yalnız kalınacağına, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına delalet eder.

Rüyada kavun kelek gördüyseniz:

  • Duygusal karmaşalar yaşıyorsunuz.

Rüyada kelek kavun yemek işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kavun kelek görmek zaferlerine kimsenin engel olamayacağına, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, sorunların tarihe karışacağına işaret etmektedir.

Rüyada kavun keleği görmek istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, alım gücünün artmasına, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada kelek görmek hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada turşuluk kelek görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, girilen yolda zarar edileceğine, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına inanılır.

Rüyada kelek turşusu görmek çok büyük kazanımlar elde edileceğine, kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada kelek karpuz kesmek kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine, ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine yorulur.

Rüyada kelek karpuz görmek maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments