Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni buzdolabı aldığını görmek

Rüyada yeni buzdolabı aldığını görmek

Rüyada yeni buzdolabı aldığını görmek başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına, tartışmalı bir işe girileceğine, başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine yorulur.

Rüyada yeni buzdolabı aldığını gördüyseniz:

  • Genel zamanların aksine, hiçbir gerçek dost doğruyu işitmek istemiyor olabilir.

Rüyada yeni buzdolabı aldığını görmek sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına işaret eder.

Rüyada buzdolabı aldığını görmek kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni buzdolabı almak rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeni telefon aldığını görmek hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine rivayet eder.

Rüyada yeni ev aldığını görmek çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, üzüntülerin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada yeni bir ev aldığını görmek imkânların günden güne azalacağına, kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına, rahata ereceğine işarettir.

Rüyada yeni ayakkabı aldığını görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada yeni cep telefonu aldığını görmek hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments