Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzdolabı aldığını görmek

Rüyada buzdolabı aldığını görmek

Rüyada buzdolabı aldığını görmek kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, hayatının ağzının tadına göre olacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına delalet etmektedir.

Rüyada buzdolabı aldığını gördüyseniz:

  • İnsanları eğlendirerek oyalamaya çalışmanız yeterli olmayabilir.

Rüyada yeni buzdolabı aldığını görmek güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada buzdolabı aldığını görmek mutlu bir beraberlik yaşayacağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına alamet eder.

Rüyada buzdolabında çikolata görmek rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada buzdolabında pasta görmek iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, işlerine yeni işler katacağına rivayet eder.

Rüyada buzdolabının boş olduğunu görmek yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, isteklerini yerine getireceğine, beddua ve ah alacağına tabir olunur.

Rüyada buzdolabı tamir etmek yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni iş teklifleri alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boş buzdolabı görmek ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına, yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, çektiği sıkıntıların daha da artacağına işarettir.

Rüyada buzdolabı almak kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments