Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzen kaplumbağa görmek

Rüyada yüzen kaplumbağa görmek

Rüyada yüzen kaplumbağa görmek tüm beklentilerini yerine getireceğine, zarar verici olaylar yaşanacağına, sevdiklerini de koruyacağına, sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzen kaplumbağa gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle eğlenmek için zaman ayırmanızda fayda var.

Rüyada yüzen kaplumbağa görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, büyük oranda kazanç elde edeceğine, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine rivayet eder.

Rüyada denizde yüzen kaplumbağa görmek kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada suda yüzen kaplumbağa görmek yeni kararlar alınacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, rüya sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil su kaplumbağası görmek ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaplumbağadan korktuğunu görmek uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, bir süre sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küçük yeşil kaplumbağa görmek daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizden kaplumbağa çıktığını görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaplumbağayı doğururken görmek sevilen birinin geleceğine, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments