Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı palto giymek

Rüyada sarı palto giymek

Rüyada sarı palto giymek şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına, emeklerin boşa gitmeyeceğine, hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine, kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarı palto giymek gördüyseniz:

  • Bazı konularda harekete geçme konusunda sabırsızlanıyor olabilirsiniz.

Rüyada sarı palto giymek kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine inanılır.

Rüyada sarı palto görmek anne ve baba duası alınacağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada deri palto giymek şifaya ve çarelere kavuşacağına, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine, sevgi ve barış ortamının kurulacağına yorulur.

Rüyada mor palto giymek kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada uzun siyah palto giymek alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kahverengi palto giymek hayırlı kişiler ile tanışacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine delalet eder.

Rüyada asker paltosu giymek tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada yeşil palto giymek sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına, işinin başından ayrılmayacağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments