Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni bir iş yerine taşınmak

Rüyada yeni bir iş yerine taşınmak

Rüyada yeni bir iş yerine taşınmak arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına, spor yapmaya başlanılacağına, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , destek istediği kişilerden destek alamayacağına, yeni mekânlara gireceğine, güzel bir hayatı olacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına rivayet eder.

Rüyada yeni bir iş yerine taşınmak gördüyseniz:

  • Ay genelinde hassasiyetiniz yüksek olabilir.

Rüyada yeni bir iş yerine taşınmak evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, yaşamın kolaylaşacağına, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına delalet etmektedir.

Rüyada iş yerine çiş yapmak birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının yerine namaz kılmak zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına yorulur.

Rüyada gelinlik yerine elbise giymek işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, düşünceli ve dalgın olacağına, kazaya ve belaya yakın olacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının yerine imza atmak sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, girilen işlerden büyük zarar edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada idrar yerine kan aktığını görmek daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına, sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada dişini yerine takmak amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, bir dediğini iki etmeyeceğine, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına alamet eder.

Rüyada başkasının yerine sınava girmek yapılan çalışmaların heba olacağına, parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine, işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments