Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının yerine sınava girmek

Rüyada başkasının yerine sınava girmek

Rüyada başkasının yerine sınava girmek aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine, işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına alamet eder.

Rüyada başkasının yerine sınava girmek gördüyseniz:

  • Çevrenizde sizin beğeninizi kazanmak için çırpınan, karşı cinsten bir sürü kimse olabilir.

Rüyada başkasının yerine sınava girmek elinin de bolluk ve bereket göreceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine tabir olunur.

Rüyada yas yerine gitmek kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine rivayet eder.

Rüyada yeni bir iş yerine taşınmak sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına işarettir.

Rüyada eğlence yerine gitmek o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla rüya sahibinin de içinin ferahlayacağına, özellikle evlilik için gün sayılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada başkasının yerine gelinlik giymek müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine işarettir.

Rüyada avret yerine bakmak ismini herkese duyuracağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine, başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin yerine imza atmak aksiliklerin ortadan kalkacağına, darlık ve yokluk çekmeyeceğine, maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına delalet eder.

Rüyada birinin yerine geçmek ikinci bir şans vereceğine, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara  tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments