Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni bir iş kurmak

Rüyada yeni bir iş kurmak

Rüyada yeni bir iş kurmak kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, sözleri tutulacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada yeni bir iş kurmak gördüyseniz:

  • Bir yerleri, bir işi ya da bir insanı terk etme, başını alıp gitme arzuları duymanız olasıdır.

Rüyada yeni iş kurmak kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, sorunların ve tartışmaların sona ereceğine, aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına delalettir.

Rüyada yeni bir iş kurmak çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada ortak iş kurmak içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, sırların ortaya çıkmasına delalet eder.

Rüyada işyeri kurmak sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine tabir olunur.

Rüyada kendi işini kurmak yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, işinde dar boğaza gireceğine, kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına alamet etmektedir.

Rüyada iş kurmak huzursuzluklar ile boğuşacağına, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına delalet eder.

Rüyada yeni ev kurmak kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, istediği başarıya kavuşacağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeni bir ev kurmak hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına, kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments