Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni bir ev kurmak

Rüyada yeni bir ev kurmak

Rüyada yeni bir ev kurmak hoşluk içinde olacağına, arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, mesai saatlerinin de uzun olacağına, evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine, eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına delalet eder.

Rüyada yeni bir ev kurmak gördüyseniz:

  • Tutulmayan sözlerin, karşınızdaki insanın elinde olmayan sebeplerden kaynaklandığını bilmeniz gerekiyor.

Rüyada yeni bir ev kurmak elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni ev kurmak alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni bir iş kurmak akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, gülüp eğleneceğine işarettir.

Rüyada yeni iş kurmak girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine delalettir.

Rüyada evde soba kurmak kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, kırılan umutların tekrar filizleneceğine tabir olunur.

Rüyada ev kurmak kazançlı bir işe girileceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, maddi konularda kayıplar olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eve soba kurmak çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada merdiven kurmak bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments