Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi işini kurmak

Rüyada kendi işini kurmak

Rüyada kendi işini kurmak sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, yoksulluğa, rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, ihanete uğrayacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına yorulur.

Rüyada kendi işini kurmak gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı bilmiyorsanız acil veya düşüncesiz kararlar almamalısınız.

Rüyada yeni bir iş kurmak karlı işlere gireceğine, günah ve suç işleyeceğine, alınganlıkların hasıl olacağına yorulur.

Rüyada yeni iş kurmak uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine delalet eder.

Rüyada kendi işini kurmak atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine alamet eder.

Rüyada ortak iş kurmak İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına işaret eder.

Rüyada işyeri kurmak hem de iş hayatına yansıyacağına, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine rivayet eder.

Rüyada iş kurmak kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, eşi ile arasının açılacağına tabir olunur.

Rüyada evin içine çadır kurmak başarıya ulaşacağına, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına delalettir.

Rüyada dostluk kurmak yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments