Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada işyeri kurmak

Rüyada işyeri kurmak

Rüyada işyeri kurmak bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, yarar getireceğine işarettir.

Rüyada işyeri kurmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiler için güzel şeyler yapma ihtimaliniz varsa, kendinizi tutmamalı veya uzlaşılması gereken konularda ödünler vermemelisiniz.

Rüyada yeni bir iş kurmak kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, kara kara düşünür olacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine inanılır.

Rüyada kendi işini kurmak hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına alamet eder.

Rüyada işyeri kurmak kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, geniş rızık elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iş kurmak iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin yasa düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni iş kurmak işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ortak iş kurmak kısa bir kırgınlık yaşanacağına, yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına, kişinin daha çok kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada dostluk kurmak uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine işaret eder.

Rüyada makina kurmak malını, parasını ve işini kaybedeceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments