Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iş kurmak

Rüyada iş kurmak

Rüyada iş kurmak hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada iş kurmak gördüyseniz:

  • Motivasyonlarınıza dikkat etmelisiniz.

Rüyada kendi işini kurmak sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada iş kurmak hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına delalet eder.

Rüyada işyeri kurmak dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine işaret eder.

Rüyada ortak iş kurmak daha geniş bir rızık elde edeceğine, güzellik ve hayır geleceğine, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni bir iş kurmak aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni iş kurmak girilen işlerde şansın yüksek olacağına, aile huzurunuzun bozulacağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada odaya soba kurmak işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine rivayet eder.

Rüyada devlet kurmak içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments