Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni beyaz eşya almak

Rüyada yeni beyaz eşya almak

Rüyada yeni beyaz eşya almak koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına, daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, kısmetlerinin kapanacağına, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına delalet eder.

Rüyada yeni beyaz eşya almak gördüyseniz:

  • Sizi destekleyen, yardım etmek isteyen veya bazı alanlarda arkanızda duran kişiler olabilir.

Rüyada yeni beyaz eşya görmek ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, kızı olanların da gelin edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeni beyaz eşya almak mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına, güzel gelişmeler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada yeni eşyalar görmek çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine, sevinileceğine alamet eder.

Rüyada yeni eşya satın almak elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına, bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada evde yeni eşya görmek zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine tabir olunur.

Rüyada yeni eve yeni eşya almak çok güzel haberler ile dönüleceğine, her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına, çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına rivayet eder.

Rüyada yeni eşya taşımak kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada yeni ev yeni eşya görmek aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına, üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, çok büyük hayır duaları alacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments