Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni beyaz eşya görmek

Rüyada yeni beyaz eşya görmek

Rüyada yeni beyaz eşya görmek eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, sorunların gittikçe artacağına, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni beyaz eşya gördüyseniz:

  • Beklenmedik hareketlerde bulunabilirsiniz.

Rüyada yeni beyaz eşya görmek arabuluculuk yapılacağına, mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan rüya sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine inanılır.

Rüyada yeni beyaz eşya almak iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni mutfak eşyaları görmek tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, çok üzüntü duyulacağına, işinde de büyük başarılara imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada eve yeni eşya almak iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada eve yeni eşyalar almak çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine işaret eder.

Rüyada yeni eve eşya yerleştirmek yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına delalettir.

Rüyada yeni ev yeni eşya görmek üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeni ev eşyaları almak çok zor günler yaşayacağına, atılan adımların sıkıntı yaratacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments