Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni eve yeni eşya almak

Rüyada yeni eve yeni eşya almak

Rüyada yeni eve yeni eşya almak aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına, müjdeli haberle geleceğine, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, ilerleyemeyeceğine, yetki ve söz sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni eve yeni eşya almak gördüyseniz:

  • Mesela işvereniniz, yöneticiniz, babanız ya da kadınsanız eşini, öğrenciyseniz öğretmeninizle kavga edebilirsiniz.

Rüyada ev eşyalarının yenilendiğini görmek çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, ruhunu güzelleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşyalı yeni ev görmek yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına, hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına inanılır.

Rüyada yeni ev eşyası görmek evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına delalet eder.

Rüyada yeni ev ve eşya görmek etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, planlarının işe yarayacağına, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine inanılır.

Rüyada yeni eve eşya yerleştirmek iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada yeni ev yeni eşya görmek kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, kötü duygularından arınacağına, tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine işarettir.

Rüyada yeni ev eşyaları almak iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada evde yeni eşya görmek hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments