Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde yeni eşya görmek

Rüyada evde yeni eşya görmek

Rüyada evde yeni eşya görmek hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, her türlü yakarışının karşılık bulacağına, son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, para sıkıntısına düşmeyeceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına, dost ve akrabalarla paylaşılacağına işarettir.

Rüyada evde yeni eşya gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı ihmal etmeniz, görevlerinizi yerine getirmemeniz veya sözlerinizde durmamanız durumunda eleştiri ya da şikayetlere maruz kalabilirsiniz.

Rüyada yeni eve yeni eşya almak zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine, kişinin başına kötü bir olay geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeni eve eşya yerleştirmek üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine, etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evde yeni eşya görmek eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada yeni ev yeni eşyalar görmek oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine tabir olunur.

Rüyada yeni ev eşyaları almak hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına delalet etmektedir.

Rüyada ev eşyalarının yenilendiğini görmek rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada eve yeni eşya almak daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, bir bebek sahibi olacağına, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına inanılır.

Rüyada eşyalı yeni ev görmek suçlamalardan aklanılacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments