Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni eşya taşımak

Rüyada yeni eşya taşımak

Rüyada yeni eşya taşımak kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, ferah bir haneye sahip olunacağına, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada yeni eşya taşımak gördüyseniz:

  • Başkalarına güvenerek iş yapmamalısınız.

Rüyada yeni eşya taşımak malına mal, parasına da para ekleyeceğine, huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşya taşımak bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, elinden hiç bir şey gelmeyeceğine işarettir.

Rüyada kamyona eşya taşımak işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine işarettir.

Rüyada ev eşyasını taşımak parasız kalmaya, aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada kamyonla eşya taşımak Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, hayırlı işe yorulmaktadır.

Rüyada traktörle eşya taşımak üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, eline haram para geçeceğine tabir olunur.

Rüyada at arabasıyla eşya taşımak sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, kısmet alacağına, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada kamyonla ev eşyası taşımak hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına, üzgün olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments