Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada terli atlet görmek

Rüyada terli atlet görmek

Rüyada terli atlet görmek büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine, çeşitli projeler ortaya koyacağına, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılarını aşacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada terli atlet gördüyseniz:

  • İnsanlara yardım etmek isteğinizi başka yollardan da ifade edebilirsiniz.

Rüyada terli atlet görmek insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş birini terli görmek arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, eski huzurun yeniden sağlanacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ter kokusu hissetmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına inanılır.

Rüyada ölüyü terli görmek büyük çaba sarfedeceğine, sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına yorulur.

Rüyada terli adam görmek içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada ölüyü terlemiş görmek eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına, büyük kazanç sağlanacağına inanılır.

Rüyada terli ayak görmek bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına delalet eder.

Rüyada terli birine sarılmak zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments