Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yengeyi görmek

Rüyada yengeyi görmek

Rüyada yengeyi görmek kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, maddi olarak çok kayıp vereceğine, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, çözmek için başkalarından yardım isteneceğine alamet eder.

Rüyada yengeyi gördüyseniz:

  • Siz size yetersiniz.

Rüyada eski yenge görmek fakir fukaraya yardım edeceğine, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine tabir olunur.

Rüyada yengemin öldüğünü görmek bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada yengemin hamile olduğunu görmek aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada yengemle kavga etmek ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına, ummadığı yerden rızka nail olmaya, işlerinin karışacağına işarettir.

Rüyada yengeyi hasta görmek zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, gelirini ve rızkını kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yengeyle konuşmak zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına, yokluk nedir bilmeyeceğine, çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada yengeyi dövmek sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada yenı kıyafet görmek işlerin günden güne daha da artacağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments