Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yenı araba almak

Rüyada yenı araba almak

Rüyada yenı araba almak emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, ana baba için büyük bir ev alınacağına, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına alamet eder.

Rüyada yenı araba almak gördüyseniz:

  • Bazı konular sizin kontrolünüz dışında gelişebilir.

Rüyada yenı araba almak aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, amacına ulaşacağına delalet eder.

Rüyada yengeyi hasta görmek çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine yorulmaktadır.

Rüyada yengeyle evlenmek kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada abi yenge görmek yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına delalettir.

Rüyada ölen yenge görmek buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, donatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yengesini öpmek kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada yengeyle kavga etmek hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, aksine daha da zorlaştıracağına yorulmaktadır.

Rüyada yenmiş tırnak görmek fikirlerinin amacına ulaşacağına, kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments