Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yengeye bağırmak

Rüyada yengeye bağırmak

Rüyada yengeye bağırmak işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına, müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine, işten eve bir hayat yaşayacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına işaret etmektedir.

Rüyada yengeye bağırmak gördüyseniz:

  • İnsanları veya olayları zorlamamalısınız.

Rüyada yengeye bağırmak çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine delalet eder.

Rüyada yengeyi hasta görmek çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine inanılır.

Rüyada abi yenge görmek sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, daha güçlü bir hale geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada yenmiş elma görmek makamının artacağına, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına inanılır.

Rüyada anne ve yenge görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yenge elini öpmek tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine işarettir.

Rüyada yen bir işe girmek onunla bir ömür mutlu olacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada yenı bına görmek yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments