Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yenı bına görmek

Rüyada yenı bına görmek

Rüyada yenı bına görmek uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, evlatlarından memnun olacağına, yanlış bir karar verileceğine, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada yenı bına gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerle ilgili bir fırsatı kararsızlığınız yüzünden kaçırmanız olasıdır.

Rüyada yengesini öpmek hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine inanılır.

Rüyada yengeyi gelinlikle görmek yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, kendisine fırsatlar yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşinin yengesini görmek rüya sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine işaret eder.

Rüyada ölen yengeyi görmek kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada yengeyle evlenmek sahip olunan zenginliğin elde gideceğine, aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına alamet eder.

Rüyada yengeyi hasta görmek korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, zorluklarla boğuşulacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yengesinin öldüğünü duymak neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına delalet eder.

Rüyada yenmiş mısır görmek hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına, aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına, müjdeli haberler alacağına, sevineceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments