Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yemyeşil bir yer görmek

Rüyada yemyeşil bir yer görmek

Rüyada yemyeşil bir yer görmek dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına, bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına, hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yemyeşil bir yer gördüyseniz:

  • Bazı kişileri yaptıkları yanlışlar konusunda uyarmaya çalışmanız gergin diyaloglara neden olabilir.

Rüyada yemyeşil bir yer görmek bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yemyeşil ağaç görmek yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, çok iyi işler ortaya konacağına, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yemyeşil tarla görmek tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına, çok tahsilli bir kişi olacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Rüyada yemyeşil bahçe görmek yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yemyeşil buğday tarlası görmek ancak bu durumun biraz uzun süreceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yemyeşil ova görmek kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına delalet eder.

Rüyada yemyeşil deniz görmek rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine işarettir.

Rüyada yemyeşil nehir görmek içinin rahat edeceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments