Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dönüp dolaşıp aynı yere gelmek

Rüyada dönüp dolaşıp aynı yere gelmek

Rüyada dönüp dolaşıp aynı yere gelmek işini layığı ile yerine getireceğine, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, sorunlarının günden güne artacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına, bir şeyden sorumlu tutulduğuna, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada dönüp dolaşıp aynı yere gelmek gördüyseniz:

  • Sabah saatlerindeyse sizi herhangi bir sorumluluk altına sokabilecek şeyleri kabul etmekten kaçınmalısınız.

Rüyada dönüp dolaşıp aynı yere gelmek yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, hep dua edeceğine, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yemek yerken doymamak bir koyduğu işten yüz kazanacağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada hep aynı yerleri görmek uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aynı yere gitmek uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hep aynı yeri görmek kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına delalet eder.

Rüyada hep aynı yere gitmek maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, kişinin elindekilerinden de olacağına işaret eder.

Rüyada aynı yeri görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, sıkıntı yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada sürekli aynı yere gitmek tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments