Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yemek yağ görmek

Rüyada yemek yağ görmek

Rüyada yemek yağ görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine, kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine, artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına, geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada yemek yağ gördüyseniz:

  • Tüm gerçekleri öğrendikten sonra daha doğru adımlar atabilirsiniz.

Rüyada yağlı tavuk yemek rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine, donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada yemeğe yağ koymak güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, zorlukların biteceğine, hakkında iyi yorumlar yapılacağına inanılır.

Rüyada yağ ve bal yemek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, işlerinden belirsizlik olacağına delalet eder.

Rüyada ekmek yağlayıp yemek sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine işaret eder.

Rüyada ekmeğe yağ sürüp yemek rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yağlı ballı ekmek yemek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada yağlı bazlama yemek zevki sefa içinde olacağına, şansının ve bahtının açılacağına, elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yağan doluyu yemek yeni bir ilişki yaşanacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments