Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağ ve bal yemek

Rüyada yağ ve bal yemek

Rüyada yağ ve bal yemek uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, ekonomik olarak zayıflayacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, rahat erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yağ ve bal yemek gördüyseniz:

  • Sonuçlarını düşünmeden konuşmanız ise sorun yaratabilir.

Rüyada yağlı ballı ekmek yemek hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine işarettir.

Rüyada bal ve yağ yemek rüyayı gören kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına, geleceğin güzel olacağına rivayet eder.

Rüyada bal yağ yemek tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine rivayet eder.

Rüyada yağ ve bal yemek var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, rüyayı gören bir kadın ise hizmetkar edineceğine, kötü günlerinin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada yağ bal yemek çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine, ticaretin büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada ekmeğe yağ ve bal sürmek daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine işarettir.

Rüyada yağ ve bal görmek yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına, uğradığı zararların telafi edileceğine inanılır.

Rüyada ekmeğe yağ bal sürmek hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments