Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağan doluyu yemek

Rüyada yağan doluyu yemek

Rüyada yağan doluyu yemek kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, mahsullerin fazlalaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına, geçiminin daha kolay hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada yağan doluyu yemek gördüyseniz:

  • Yolculuklardan en azından bir fayda göremeyebilirsiniz.

Rüyada yağan doluyu yemek maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına yorulur.

Rüyada dolu yağarken dua etmek iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yağlı çörek yemek kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yağlı tavuk yemek elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine işaret eder.

Rüyada yağlı börek yemek yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına, zor zamanların ferahlığa çıkacağına alamet eder.

Rüyada bal yağ yemek güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına, uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yağ bal yemek yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına işaret eder.

Rüyada zeytin yağlı dolma yemek ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments