Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağlı bazlama yemek

Rüyada yağlı bazlama yemek

Rüyada yağlı bazlama yemek hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına, zahmete düşeceğine, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, her zaman el üstünde tutulacağına delalet eder.

Rüyada yağlı bazlama yemek gördüyseniz:

  • Serzenişleri üzerinize almamalısınız.

Rüyada yağlı bazlama yemek yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yağlı bazlama görmek mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada sıcak bazlama yemek önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, rüya sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bazlama ekmek yemek dirlik ve beraberliklerin yok olacağına, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına işarettir.

Rüyada bazlama yemek hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına inanılır.

Rüyada bazlama açmak yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bazlama ekmek pişirmek onlarla birlikte hareket edeceğine, huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına tabir olunur.

Rüyada bazlama yaptığını görmek umutlarının kendisine hayır getireceğine, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments