Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekmeğe yağ sürüp yemek

Rüyada ekmeğe yağ sürüp yemek

Rüyada ekmeğe yağ sürüp yemek endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına, sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine tabir olunur.

Rüyada ekmeğe yağ sürüp yemek gördüyseniz:

  • Elinize geçmek üzere olan bazı bilgiler engellere takılabilir.

Rüyada ekmeğe yağ sürüp yemek onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine işarettir.

Rüyada yağ ekmek yemek dünya mallarının çoğalacağına, resmi bir göreve getirileceğine, başarıya giden yolunun engelsiz olacağına tabir olunur.

Rüyada yağlı ekmek yemek görmek yeni iş kollarına girileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine alamet eder.

Rüyada yağlı ekmek yemek eline büyük paralar geçeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine tabir olunur.

Rüyada kızarmış yağlı ekmek yemek eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına, günahlara, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine delalettir.

Rüyada yağlı yufka ekmek yemek yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada ekmek yağlayıp yemek şifa edineceğine, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine alamet eder.

Rüyada yağlı ballı ekmek yemek günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments