Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağlı tavuk yemek

Rüyada yağlı tavuk yemek

Rüyada yağlı tavuk yemek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yağlı tavuk yemek gördüyseniz:

  • Kararsız veya istikrarsız kişiler veya belirsizlik içeren olaylar belli bir davranış belirlemenizi zorlaştırabilir.

Rüyada yağlı tavuk yemek el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, kindar olacağına, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada yağ yemek kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına işarettir.

Rüyada yemeğe yağ koymak endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına yorulur.

Rüyada katı yağ yemek sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada yağlı kebap yemek işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine alamet eder.

Rüyada yağlı ballı ekmek yemek eline geçen paraları tutamayacağına, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına tabir olunur.

Rüyada yemeklik yağ görmek dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına işaret eder.

Rüyada yağlı yemek endişe veren durumların düzeleceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments