Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yemek verildiğini görmek

Rüyada yemek verildiğini görmek

Rüyada yemek verildiğini görmek arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına, iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada yemek verildiğini gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız gerginlik içeriyor.

Rüyada kalabalığa yemek verildiğini görmek gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yemek verildiğini görmek elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, ferahlığa çıkacağına inanılır.

Rüyada can verirken görmek iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, aile içinden destek görecek olan rüya sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine, uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için rüyayı gören kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına işaret eder.

Rüyada eşinin yüzük verildiğini görmek şansın kapanacağına, sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, hayır işleri yapacağına rivayet eder.

Rüyada verileni almamak özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada görev verilmek kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine yorulur.

Rüyada ateşe verilmek son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, çok üst mevkilere geleceğine alamet eder.

Rüyada kendini can verirken görmek çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, işlerin iyiye gideceğine, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments