Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin yüzük verildiğini görmek

Rüyada eşinin yüzük verildiğini görmek

Rüyada eşinin yüzük verildiğini görmek özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, sağlıklı bir kişi olmaya, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine delalettir.

Rüyada eşinin yüzük verildiğini gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin fazlaca üzerine gidebilir veya sabrını zorlayabilirsiniz ya da tam tersi bazı kişiler sabrınızı zorlayabilir veya üstünüze gelebilirler.

Rüyada eşinin yüzük verildiğini görmek aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzük verildiğini görmek çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına, sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine delalet eder.

Rüyada birinin yüzük verildiğini görmek rüya sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına, tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada gümüş yüzük verildiğini görmek onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine, ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine tabir olunur.

Rüyada altın yüzük verildiğini görmek resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine delalet eder.

Rüyada bir erkeğin yüzük verildiğini görmek bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine alamet eder.

Rüyada birine yüzük verildiğini görmek borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, Allah katında günahlarının affolacağına yorulmaktadır.

Rüyada verilen yüzüğü almamak işinin de hep yürüyeceğine, kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments