Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini can verirken görmek

Rüyada kendini can verirken görmek

Rüyada kendini can verirken görmek yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına, böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, işlerin büyüyeceğine, sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına alamet eder.

Rüyada kendini can verirken gördüyseniz:

  • Eskiden tanıdığınız bazı kişiler tekrar sizinle görüşmek veya bir arada olmak isteyebilirler.

Rüyada kendini can verirken görmek sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına delalettir.

Rüyada birini can verirken görmek hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada can verirken görmek işinin her geçen gün büyüyeceğine, manevi olarak çökmekle kalmayacağına, belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş birini can verirken görmek işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada altın verildiğini görmek gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna, hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına alamet eder.

Rüyada verilen hediyeyi kabul etmemek zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, amaçlarını yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada verilen altını almak aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kağıt para verip almak uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments