Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalabalığa yemek verildiğini görmek

Rüyada kalabalığa yemek verildiğini görmek

Rüyada kalabalığa yemek verildiğini görmek sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, büyük bir yenilgi alacağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına delalet eder.

Rüyada kalabalığa yemek verildiğini gördüyseniz:

  • Çok arzu ettiğiniz kişinin, sizinle aynı duyguları paylaşmadığını anlayıp, hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.

Rüyada kalabalığa yemek verildiğini görmek sağlığının ve işlerinin bozulacağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yemek verildiğini görmek kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına delalettir.

Rüyada bir erkeğin yüzük verildiğini görmek uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına alamet eder.

Rüyada verilen parayı kabul etmemek yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına, kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada verilen altını almak eğlenceli zamanlar geçireceğine, acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına alamet eder.

Rüyada eşinin yüzük verildiğini görmek başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada aşure verildiğini görmek bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine tabir olunur.

Rüyada verilen selamı almak sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments