Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yediz bebek görmek

Rüyada yediz bebek görmek

Rüyada yediz bebek görmek hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına, sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yediz bebek gördüyseniz:

  • Hiç durmadan problemli bir konuyu dile getirmeniz diğerleri için zorlayıcı bir durum olabilir.

Rüyada yediz erkek bebek görmek gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yediz bebek görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yediz bebek doğurmak uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yediz görmek ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, kolay ve zevkli hale geleceğine, başarıya ulaşacağına delalettir.

Rüyada yediz doğurduğunu görmek helal kazanca sahip olunacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karnında bebek oynaması görmek parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bebek ayağı yıkamak hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğin dişlerinin olduğunu görmek kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments