Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yediz doğurduğunu görmek

Rüyada yediz doğurduğunu görmek

Rüyada yediz doğurduğunu görmek güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına, sorunlarının çözüme kavuşacağına, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, hayatının adeta cennete döneceğine, beklenmedik kapıların açılmasına, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına işaret eder.

Rüyada yediz doğurduğunu gördüyseniz:

  • Gerçek başlangıç için biraz daha beklemeniz daha iyi olabilir.

Rüyada yediz doğurduğunu görmek kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine işaret eder.

Rüyada yediz bebek doğurmak rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, hainlik yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada yediz erkek bebek görmek malının artmasına, bereketlenmesine, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, işlerin başına geçeceğine delalettir.

Rüyada yediz bebek görmek kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada yediz görmek bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine delalet eder.

Rüyada doğurmak üzere olan birini görmek teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, tartışmalı durumların sona ereceğine, yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada uğur böceği doğurmak sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına işarettir.

Rüyada ineğin insan doğurduğunu görmek evindeki ve işindeki verimin azalacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına, ticaretin açılacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments